Verdens skjønneste maiblomst

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

21.04.2012

Uke 37

UKE 37
Bilde lånt fra Babyverden.no


Fredag 13.04.12 (37+0)
Holder på å lage invitasjoner og bordkort +++ til navnedagen (da jeg ikke har så mye annet å få dagene til å gå med :p) :) Vært på Staples å kjøpt meg papirkutter og kartong-ark! :D
Har også gått til innkjøp av printer og masse hobbyting, så koser meg med småpusling nå og da :) Fikk besøk av ei som holdt Lamaze-kurs hjemme hos meg og Stian i dag :) Lærte utrolig masse, og gruer meg mye mindre til fødselen nå :) Lamaze går ut på forskjellige pusteøvelser man bruker under riene, det å være avlslappet, bytte stilling og å ha et positivt syn på fødselen :) På kveldstid var vi på middag hos Bjørg Eva! Taco, The Voice og Nytt på Nytt! :D I'm loving it! :D

Lørdag 14.04.12 (37+1)
I natt sov jeg rundt 10 (!) timer! Kjenner at jeg blir mer trøtt og sliten for hver dag som går :p Da jeg våknet var Stian akkurat på vei ut av døra, og jeg lurte på om han kunne kjøpe med litt frokost å ta med hjem. Han ble borte en stund, og når han kom tilbake hadde han to store pakker med. Jeg tenkte det var gaver til babyen, og ble veldig overrasket når han sa det var til meg :p Jeg hadde jo ikke bursdag eller noe?! :p Sa det var gaver fordi jeg snart hadde gått 9 måneder med babyen hans i magen, snart skulle få babyen ut og en ALT for tidlig bursdagsgave (har bursdag i juli! ;)). Jeg åpnet opp og der lå et NIKON D5100 speilreflekskamera!:

Jeg ble så glad at jeg nesten begynte å gråte, og slang meg rundt halsen på VERDENS BESTE FORLOVEDE! <3 Jeg har ønsket meg et speilreflekskamera så og si siden vi ble sammen, og I ALLE FALL nå i det siste, da jeg har lyst å ta FINE bilder av tuppa! :D Så dagen i dag gikk med på å lese om kamerainnstillinger, og prøvde det ut MASSE! :D Gøy, gøy, gøy! Gleder meg noe sinnsykt til tuppa kommer nå og jeg får begynt å ta bilder av henne <3 
På kvelden var vi bedt på middag hos Glen og Sarah, og der fikk vi servert nydelig pizza! :D Spilte litt PS3, kortskalle og TP, og var ikke hjemme før i 1-tiden! :) En veldig koslig og vellykket kveld :)


Søndag 15.04.12 (37+2)  
Slappet av og så x antall Greys Anatomy episoder (tror jeg har sett nesten 3 sesonger på en måned eller noe :p *kremt*). Tok også noen bilder av ting som er klart til tuppa kommer:
Klesskapet 
Kjoleskapet 
 Elektrisk brystpumpe :) 
 Nyvasket hentesett (strikket av "bestemor Bjørg") og bilstol (fra "bestemor Ingunn" og "bestefar Tor Egil") <3 
 Nesten alle tingene til fødebagen 
I 4-tiden var vi bedt på middag hos Rolf (kjæresten til Bjørg Eva), og der fikk vi servert nydelig mat :) Sønnen hans Morten, og hans kone og lille baby, Marta og Ivar var der også, så fikk litt babykos! <3 Strikket også ferdig lua til "nyfødt-fotograferinga"

Mandag 16.04.12 (37+3)
I dag var jeg på BIM-treff på City Nord. Veldig koslig :) På kvelden hadde jeg veldig mange vonde kynnere :/ 


Tirsdag 17.04.12 (37+4)
I dag kjøpte jeg ferdig det jeg manglet til fødebagen og lagde ferdig "musikkliste til fødselen" :D Lagde 4 forskjellige: metal, pop/treningsmusikk/festmusikk, klassisk og ballader ;) Så får vi se HVA og evt OM jeg orker å høre på noe av det under fødselen! ;) 


Onsdag 18.04.12 (37+5)
I dag var jeg hos legen en tur for å ta en urinprøve og sjekke blodtrykket, da det var så høyt forrige uke. Nå var det normalt igjen, heldigvis :) På kvelden var jeg på BIM-treff på En Kopp :) 

Torsdag 19.04.12 (37+6)
På dagen var jeg og Stian i Ausvika og gikk oss en liten tur. Tok masse fine landskapsbilder med det nye speilreflekskameraet mitt, og koste oss veldig :) På kvelden var det dags for middag hos Bjørg Eva og strikkekafé på Hjerterommet :) Veldig koslig! Fikk også kose masse med lille Jostein på 2 uker <3 


Ultralyd termin: 8. mai
På vei: 37+6 uker
Igjen til termin: 48 dager! :D 
Kjønn: Ei lita snuppe <3
Utålmodig: JA! 
Hodet ned: De tror det i alle fall ;) 
Aktivitet innenifra: Ja, masse hver dag :D
Bestemt navn?: Ja, men hemmelig til hun har kommet ut ;) 
Vektøkning: Ja, huff.. Trenger ikke gå opp mer akkurat..
Barnerom ferdig: Hun skal sove hos oss den første tiden :) 
Alle innkjøp ferdig: Jepp! :)  
Strekkmerker: En del.. 
Melk i brystene: Ja, råmelk :) 
Om fødselen: Grugleder meg. Vil bare den skal begynne, så jeg får holde tuppa i armene mine <3 

Plager: Vondt i magen, slapp, halsbrann, bekkenløsning..  
Oppegående: Nei. Sliten og trøtt. 
Sulten?: Går veldig opp og ned. 
Noen matkikk? : Nei. 
Hode festet? Nei, ikke på sist sjekk. 
Kynnere?: Ja, masse. Både vonde og ikke.. 
Tungt?: JA! Tungt å bøye seg og å gå.. Blir fort sliten og får hold.
Høygravid?: Ja. 
Vann i kroppen?: Ja..
Neste kontroll ?: Mandag til jordmor :) 
Pakket sykehusbag: Det som kan pakkes ned er pakket, men trenger klærne mine og sånn fram mot fødselen :) 
Humør: Utslitt og lei av å ha vondt.

post signature

1 kommentar: